Безбрежност си
Безбрежност си, далече във мъглата...
И няма фар и няма ориентири,
единствено компас ми е душата,
разпъната на кръст... и страсти диви...
Като вълна подмамена от тебе,
набирам сила, яростно връхлитам...
Първично е, по-силно е от мене
и чувствено стихийно се разливам...
И страшно е, фатално осъзнавам -
не искам в брегове да се разбия...
Безбрежност си, целуна ме съдбата
със тебе да се слея и размия...
21.02.2013
© Сиси Всички права запазени