Feb 22, 2013, 10:08 PM

Безбрежност си 

  Poetry » Love
842 0 12

 

        Безбрежност си

 

Безбрежност си, далече във мъглата...

И няма фар и няма ориентири,

единствено компас ми е душата,

разпъната на кръст... и страсти диви...

 

Като вълна  подмамена от тебе,

набирам сила, яростно връхлитам...

Първично е, по-силно е от мене

и чувствено стихийно се разливам...

 

И страшно е, фатално осъзнавам -

не искам в брегове да се разбия...

Безбрежност си, целуна ме съдбата

със тебе да се слея и размия...

 

 

21.02.2013

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??