15.04.2021 г., 17:20 ч.

Безценна 

  Поезия » Любовна
327 0 0

Със трепет във сърцето нежно ти любов ми подари.

Имаш ли въобще представа, мила, колко важна си за мене ти?

Безценна си, защото друга няма като теб.

Безценна си, защото аз съм влюбен до полуда само в теб.

 

Не гледай в миналото, ти, любима.

Там със ужас твоята душа се сеща и умът ти болката от тях ще има.

Не мисли, че всичко свършило отдавна е за теб.

Напротив даже, едва сега започва всичко хубаво заради теб.

 

На живота най-прекрасен, ти за мен ще бъдеш дар.

За любов, която си мечтала, аз ще бъда твоят божи дар.

Със сълзичките във твоите очи ще сложим край.

И от тук на сетне искам да направя всичко във живота ти да бъде рай. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??