22.08.2017 г., 10:27 ч.

Безчовек 

  Поезия » Друга
459 0 0

 

 

 

 

Безчовек

 

Планинско езеро –

райска сълза.

Хора оставят

следа след следа.

Природата без хора

не е сама.

Да изчезнем

за чиста Земя.

 

19/08/17
Безбог

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??