5.08.2008 г., 15:32 ч.

Безчувствена 

  Поезия » Любовна
618 0 1
Безчувствена съм.
Искам прегръдките ти,
а не ги чувствам.
Търся те,
а когато те намеря,
страдам,
защото нещо стои помежду ни.

Докосвам те,
а ти се изпаряваш,
сякаш си лед под огнените ми пръсти.
Мисля, че те имах,
а ти си отиваш,
тъкмо когато съм сигурна, че ще останеш.

Как да повярвам?
Какво да направя, за да те задържа до себе си?
Нима съм безчувствена
и руша всичко с присъствието си?

© Поли Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми.Дано го намериш в онази пролука между часовете където времето уморено спи,и нищо помежду ви да не стои
Предложения
: ??:??