19.02.2008 г., 9:36 ч.

Безцветно дишам 

  Поезия » Философска
575 0 0
И ето ни тук.
Пишем.
Спасяваме се от болките.
Дишам.
Усещам свят разединен.
Потъваме
и изплаваме призрачни.
В мрака
забравихме себе си.
Болки
ковем си всеки ден.
Мрежи
как бавно оплитаме.
Мачкаме
цветята на нощта без звук.
Дишаме
пепелта на нашия студ...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??