Feb 19, 2008, 9:36 AM

Безцветно дишам 

  Poetry » Phylosophy
576 0 0
И ето ни тук.
Пишем.
Спасяваме се от болките.
Дишам.
Усещам свят разединен.
Потъваме
и изплаваме призрачни.
В мрака
забравихме себе си.
Болки
ковем си всеки ден.
Мрежи
как бавно оплитаме.
Мачкаме
цветята на нощта без звук.
Дишаме
пепелта на нашия студ...

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??