23.07.2023 г., 5:10 ч.  

Бездната на любовта… 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
432 0 2


Целувките, ласките ти

дар от земята и небето са.

Прегръдки ти са морето.

Делата - сбъднати мечти.

Попаднах в безкрая с теб.

Сърцето ми тупти и живее.

Душата ми намери пътя си.

Пътят ми се освети.

Такава е любовта ни.

Не съществува друг начин.

Не съществува друго време.

Не съществува друг свят.

Не съществува друг въздух.

Не съществува друг зов.

Не съществува друго мълчание.

Не съществува друг повей.

Не съществува друга топлина.

Нищо не можем да направим,

когато любовта ни прегърне.

Когато се погледнем – тя е там.

Когато се приближим – е там.

Прегръщаш ме без думи,

рисуваш по земята и небето

тялото ти върху моето.

Душите ни са онази цялост,

възпявана в стиховете.

Когато не изпитваш друго,

освен любов и любов. Това е.

Люби ме, както пясъка морето,

да потъна в бездната на любовта.

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от сърце! Здраве, щастие и вдъхновение.
  • Такава силна любов... Нека вечно да те вдъхновява! Бъди щастлива с нея, Лили! Благодаря за споделеното!
Предложения
: ??:??