13.02.2018 г., 11:03 ч.

Бездната (Очите ти) 

  Поезия » Любовна
992 1 4

Очите ти бездна са,

искам да потъна във тях...

С поглед устните копнеещи

ще изпия жадна...

 

Ще надникна във душата

тайни криеща...

В сърцето ти ще се нагнездя

с болка виеща...

 

Ще хвана ръката ти

нокти ще впия...

Устни прехапала

в съня ще остана...

 

Далечен си

с поглед студен...

Рядко усмивка прокрадва се

сякаш за мен...

 

Прегризала вените-

опиянена...

Очи ще затворя

потънала в бездната...

(Очите ти...)

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??