5.04.2009 г., 20:03 ч.

Бездомникът 

  Поезия » Гражданска
738 1 4

Постоянно той се скита,

няма кой за него да попита.

Сам-самичък е на този свят,

няма майка или брат.

 

Няма кой да го обича,

животът му така протича.

У всеки буди умиление,

живее с хорско съжаление.

 

Нощува във една безлюдна гара,

мечтае някой влак да го закара

там, където няма самота

и е пълно с красота.

 

Със всеки отпътувал влак,

той се натъжава пак,

че дните бързо си отиват

и мечтите му се сриват.

 

 

          04.04.2009г.

© Калина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??