27.03.2020 г., 21:40 ч.

Безглаголен хаос 

  Поезия » Философска
455 3 6

Кафе. Вода. Кристален пепелник.
Цигарен спомен. Абстиненция.
Пороци бели. Липси. Наркотик.
Клиент на траурна агенция...

Живот. Съдба. Театър. Роля. 
Герой. Безмълвен. Във миманс. 
Отричане. Жена. Неволя. 
Заблуда. Липса. Реверанс. 

Писмо. Бутилка. Тъжен стих. 
Любов. Лъжа. И невъзможност. 
Сърце. Душа. Тревога. Вик. 
Раздяла. Смърт. До неотложност... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??