24.12.2007 г., 0:15 ч.

Безглаголна история 

  Поезия
1127 0 4
Раздърпана душа,
нескрита мъка,
разпиляна суета
и нечакана разлъка.
Разсипана отрова,
необуздана скука,
разгърната тревога
и несресана поука.
Разсеяна луна,
натрапчива мелодия,
разтърсваща вина
и набъбнала история.

© Вяра Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??