20.10.2020 г., 20:19 ч.

Безглаголна любов 

  Поезия » Любовна
316 0 0

Среща, разговор, копнеж...
Страст, бленуване, кипеж.
Безсъница, нега, мечти...
Обичане, любов, звезди.
Рими, песен, серенада...
Сълза, усмивка, изненада.
.....................................
Юда, самодива, фея...
Жена! Чаровница!
                               МАГИЯ!!!

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??