Oct 20, 2020, 8:19 PM

Безглаголна любов 

  Poetry » Love
321 0 0

Среща, разговор, копнеж...
Страст, бленуване, кипеж.
Безсъница, нега, мечти...
Обичане, любов, звезди.
Рими, песен, серенада...
Сълза, усмивка, изненада.
.....................................
Юда, самодива, фея...
Жена! Чаровница!
                               МАГИЯ!!!

 

© Минко Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??