11.07.2007 г., 8:57 ч.

БЕЗГЛАГОЛНО 

  Поезия
477 0 5
СЪН недосънуван,
БЛЯН небленуван,
МИГ недоживян,
БЯГ недобяган,
ЖАР неизгорена,
ПЕПЕЛ неизпепелена,
СЯНКА недосегаема,
МЯРКА неизмеряема,
ПЛЕТКА недоплетена,
СМЕТКА несметната,
ВРЪЗКА невързана,
ДУМА несвършена,
СМЯХ несмян,
ПЪТ неизвървян,
ВИНО недопито,
ЦВЕТЕ недокоснато!
ЖИВОТ И ОГЪН, не догаряйте!!!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??