8.09.2004 г., 8:26 ч.

Безглаголно 

  Поезия
1002 0 0
БЕЗГЛАГОЛНО

неизбежен директивен силогизъм
елегантна анамнезна изненада
инфантилно живописно тамагочи
съкровено изначално ясновидство
космогонни всеобхватни летописи
атипичност експресивно обругана
йезуити естрогенно изтерзани
неизменност шарлатански несмутима
емпиризъм уникално афиширан
пентименто трансцендиращо творено
разсъдливо равновесие обхватно
екстатичен епицентър звездовиден
мимолетна въплътеност индивидна
еталонни технологии субстантни
непригоден организъм водевилен
непукистки възмутено ясно
отчуждено апатично трезво

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??