4.08.2015 г., 23:42 ч.

Безименни лодки 

  Поезия » Любовна
379 0 5

 

 

                                            БЕЗИМЕННИ ЛОДКИ

 

                                            Като лодки от друго пристанище

                                            в нечий живот акустираме.

                                            Дали е бурно морето, дали е ласкаво,

                                            в чуждото не се намираме...

                                            Като лодка събрала платната си

                                            някой ден ще ме метне прибоя.

                                            Бях твоя, бях за малко

                                            в едно щастие не мое.

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??