28.03.2008 г., 20:28 ч.

Безкрайно езеро 

  Поезия » Пейзажна
783 0 3
Безкрайно езеро,
мълчаливо небе,
прозрачна капка
пада във водата на безкрая,
утихва и се слива
в необятно синя тишина.

Бели облаци висят
в тишината на света,
сиви станаха
в безкрая
и светът заплака
в необятно синя тишина.

© ИВО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??