16.10.2011 г., 21:10 ч.

Безкрайност 

  Поезия » Философска
737 1 5

Безкрайност

Смирено заставам с очи към морето.
Смирено вълните в нозете ми спират.
Сребърни миди в ръцете ми светят
и в дланите мои безкраят събират.

Стъпки минават и то ги измива,
изтрива следите от време.
Само мойте следи не изтрива,
че аз съм море от вселени.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??