12.04.2019 г., 10:55 ч.

Безлунна вечер 

  Поезия » Авторска песен
398 0 0

Безлуние, беззвездие, омая.

Задушно е в голямата ми стая.

И само сладък дъх на карамфил

прокрадва се през въздуха унил.

 

На скрина часовникът минутите кълве,

в прозореца се лута пеперуда.

Светкавица раздира тъмното небе,

а аз на някъде отлитам.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??