18.01.2012 г., 22:29 ч.

Безлюбовие 

  Поезия » Любовна
554 0 0

В безлюбовни квартири,

с безлюбовна любов,

безлюбовно се губим,

в безлюбовен живот.

 

Как заспиваме нощем...

с толкоз будни души?!

Как сънуваме още...

Безлюбовно боли!!!

 

Друга обич очакваме,

друга чака и нас,

и без нея оплакваме...

всеки миг...

всеки час...

 

Осезаемо чувстваме,

че я няма в нощта...

И отново проклинаме...

ористта...

участта...

 

Недостатъчно борили,

тя да бъде до нас...

безлюбовно живеем...

всеки миг...

всеки час...

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??