27.01.2017 г., 23:47 ч.

Безметежност 

  Поезия » Любовна
459 0 9

Как мога да заспя,
като изтръпнала съм цяла 
от доверие
и жадната, миражната далечност
ме прегръща.
Там топлото мълчание 
в дихание от спомен се завръща. 
Звездите близо са,
по-ярки в мигове безбрежност,
зоват ме кратичко да полетя.
И стига ми
парченце споделена безметежност... 

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??