Искам да разкъсам нечистата ти плът.
Искам да изтръгна всичко зло от теб.
Безмилостната ти душа във тебе ще открия
И без капка милост аз със двете си ръце ще я убия.
Дявол ръководи душата ти сега.
В дявол се превърна и самата тя.
Другите души убиваш с думи и дела,
Но сега е време аз да те унищожа.
Така, че казвам ти пази се
От яростта която аз събирах досега.
И май незнаеш на какво способна е една душа
Ранявана милиони пъти от жена.
© Янко Киров Всички права запазени