21.07.2016 г., 21:20 ч.

Безмълвно 

  Поезия » Любовна
581 0 6

Заспах, отново те сънувах,

докосвах твоите ръце,

напразно името бълнувах,

напразно бие туй сърце.

Отиде си и няма да се върнеш –

не ме обичаш, просто замълчи,

при друга утре ще осъмнеш,

при друга ще си вече ти.

Остана ми да те сънувам,

да търся твоите очи,

да моля Господ и бленувам,

не казвай нищо, а върви…

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??