21 jul 2016, 21:20

Безмълвно 

  Poesía » De amor
567 0 7

Заспах, отново те сънувах,

докосвах твоите ръце,

напразно името бълнувах,

напразно бие туй сърце.

Отиде си и няма да се върнеш –

не ме обичаш, просто замълчи,

при друга утре ще осъмнеш,

при друга ще си вече ти.

Остана ми да те сънувам,

да търся твоите очи,

да моля Господ и бленувам,

не казвай нищо, а върви…

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??