19.06.2006 г., 18:14 ч.

БЕЗМЪЛВНО 

  Поезия
871 0 9

БЕЗМЪЛВНО


Омръзна ми от лъскави “обичам те”

От дълги обещания и вричане,

От розови изтъркани клишета.

От крадени цитати и превзетост.

 

Безкрайно по-добре ми е, когато

безмълвно се вплетат ръка-в ръката,

и с цялата си същност да усетя

езика разбираем на сърцето ти.

 

Достатъчно е ти да си до мене,

макар и от живота променени.

Това, което липсва в мен – да имаш,

това, което липсва в теб – да имам.

 

Това ми стига!

 

 

11.06.2006

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??