28.07.2006 г., 12:33 ч.

Безнадеждно 

  Поезия
569 0 1
Безпътно нищо,незнайно как,
бележка празна...не виждащ,мрак.
Библейски тайни,естествен път
живееш трудно,забит е прът.
И теб те няма,и аз съм сам
В безводна яма сълзите,там...
пониква семе в смъртта пълзи
и пръст и огън,а ти греби
Греби непразно намерил път
гребеш,но пясъка е на брегът
Брегът безчувстевен,кълве море.
Морето тежко..дърво,къде?
И няма сянка,а само сняг
Снегът безшумен,живот без бяг....

© Димитър Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??