11.06.2019 г., 10:15 ч.

Безплатна вода за ромите в Бургас!? 

  Поезия » Гражданска
498 0 0

Ромът е гражданин у нас,

като такъв и задължения има.

Възмутен съм силно аз,

че ромите в Бургас

не само не си плащат водата,

но и омбудсманът на страната

настоява безплатно да я пият

и с нея да се мият,

ами това за мене е дискриминация.

И ние искаме такава "демокрация"!

 

 

 

tribune.bg/bg/politika/maya-manolova-iska-tsiganite-da-izpolzvat-voda-bez-da-plashtat/

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??