27.08.2008 г., 12:59 ч.

Безпорядъчно 

  Поезия » Друга
432 0 2

14.08.2008

 

 

В празното на твойте необятности

се лутам по безименни пътеки.

В сивото на твойте безпорядъци

Събирам късчета от себе си

 

От огъня на твойте разпиляности

си взимам топло да се сгрея

В тъмното на твоите неясности

наметка си намирам и завивам се с нея

 

В наивността на твойте казуси

разлиствам сини откровения

И търся белезникави отблясъци

от хиляди слънца посети в безверия

 

Болезнено се лутам в излияния,

поливани с разтвори лакмусни.

От твоите очи безизразно изплакани

мечтите ми безцветни са белязани...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??