18.10.2013 г., 11:23 ч.

Безпощадно 

  Поезия » Любовна
434 0 0

Много съблазни 

има по света.

Но любовта е една.

Тя прави мъжете

силни и непобедими,

а жените сладки

и безкрайно любими.

Любовта притежава

и ада, и рая.

Тя движи света,

отначало до края.

Любовта е божествен нектар

и безпощадна отрова.

Тя е неземно сияние

и е лоша прокоба.

Залюлява всекиму люлката

и върви с него до гроба.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??