23.02.2017 г., 1:19 ч.  

Безпрекословно 

  Поезия » Източни форми
855 0 0

В стих превърната

лудата ми мисъл е.

Душата чете.

 

 

Весела ЙОСИФОВА

2017 г.

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??