26.04.2023 г., 13:53 ч.

Славят Теб 

  Поезия
165 0 0

обичащите

безпричинно - славят Теб - 

Любов-Светиньо 

 

...................................................

 

друга подредба на думите:

 

обичащите

безпричинно - славят

Теб - Любов-Светиньо 

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??