31.05.2005 г., 8:32 ч.

Безпунктоативно 

  Поезия
854 0 1

аз искам всичките ти тайни
да прониквам във теб и те да ме изморяват
да се отдръпвам и да чувам гласът ти който ме вика
да се връщам и да го прибирам с устни
да превръщам очите си в грабливи птици
които крадат тялото ти
с ръцете си да откривам извор
кожата си да ти постилам
тялото си да оставям по теб
като дреха за да те скрия от въздуха

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??