19.09.2007 г., 15:53 ч.

Безпътна 

  Поезия
728 0 19

Уморих се от сълзи на кръстопъти,
по течението на асфалтови реки,
търсех знаци за посока много пъти,
давех се, а мислех, че от любовта боли.


         ***************

На стъпалото, пред къщичка крайпътна,
беше там - под навеса на входните врати,
подминах без следи от пътища - безпътна,
а по стъпките ми исках да поемеш ти.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??