19 sept 2007, 15:53

Безпътна 

  Poesía
758 0 19

Уморих се от сълзи на кръстопъти,
по течението на асфалтови реки,
търсех знаци за посока много пъти,
давех се, а мислех, че от любовта боли.


         ***************

На стъпалото, пред къщичка крайпътна,
беше там - под навеса на входните врати,
подминах без следи от пътища - безпътна,
а по стъпките ми исках да поемеш ти.

© Елица Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??