Sep 19, 2007, 3:53 PM

Безпътна 

  Poetry
729 0 19

Уморих се от сълзи на кръстопъти,
по течението на асфалтови реки,
търсех знаци за посока много пъти,
давех се, а мислех, че от любовта боли.


         ***************

На стъпалото, пред къщичка крайпътна,
беше там - под навеса на входните врати,
подминах без следи от пътища - безпътна,
а по стъпките ми исках да поемеш ти.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??