14.06.2020 г., 9:00 ч.

Безпътност 

  Поезия » Философска
821 0 6

БЕЗПЪТНОСТ

 

Звездна вечер се разстлала

над задрямалия град,

в тишината опустяла

бродя скръбен и нерад.

 

Бродя, диря, но какво ли?! –

Нито питам, нито знам.

Сетил множество неволи,

срутих сетния си храм!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??