7.06.2008 г., 16:59 ч.

Безразличие 

  Поезия » Любовна
734 0 1

Аз

се

обличам

в

безразличие,

което

е

по-страшно

от омразата

и

попадам

в

света

на

безцветието

и

монотонността...

И

теменужено

синя

пелерина

ме покрива-

моите

дълги нощи

на отчаяние

в

душата

ми

за тебе

все още...

И

се сливам

с

теменужено

черните

ми чувства-

моето

безцветно

огледало

на

мислите ми

за тебе...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??