22.03.2013 г., 21:45 ч.

Безразличие 

  Поезия » Любовна
513 0 2

С безразличие

те гледам аз сега,

както ти ме гледаше тогава!

Пращам те в ада,

откъдето идвам аз!

С дявола се разбери 

как и защо ме нарани,

дано се смили!

© Снежана Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??