Mar 22, 2013, 9:45 PM

Безразличие 

  Poetry » Love
569 0 2

С безразличие

те гледам аз сега,

както ти ме гледаше тогава!

Пращам те в ада,

откъдето идвам аз!

С дявола се разбери 

как и защо ме нарани,

дано се смили!

© Снежана Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??