Безразличие
яд да бе
да беше гняв
да креснеш
да му тропнеш с крак
да му обърнеш гръб
да го изплачеш
а то
е също като гръм
току присветне
тресне и те метне
стан да бе
да изтъчеш килимчето
според снагата му
а то
оставя всичкото отвън
и ключа врътва на вратата
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
Анастасия, Благодаря!*
Вале, как няма да те прегърна, остави ги разните (без)Образни обвинения/предположения/догадки и тъй нататък извън съществената част от цялото.
Таня, разбира се!*
Мая, стратегията е перфектна. Вали. Скоро езерцето ще е съвсем наблизо. Благодаря!*
Илко, Благодаря!*
Валери, ще запомня. Благодаря!*
Лейди, Благодаря!*
Йоана, виждам усмивката ти. Благодаря!*