3.02.2017 г., 8:48 ч.

Безразличие 

  Поезия » Свободен стих
345 0 0

И сега какво?

Очакваш да крещя,

Да блъскам и да троша..

Това бях аз преди, но не и сега!!

 

Човек се учи от грешките си,

Човек се учи, докато е жив!!

От днес води началото си моето безразличие..

Към теб, към нея и към всички, обзети от двуличие..

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??