Feb 3, 2017, 8:48 AM

Безразличие 

  Poetry » Free verse
293 0 0

И сега какво?

Очакваш да крещя,

Да блъскам и да троша..

Това бях аз преди, но не и сега!!

 

Човек се учи от грешките си,

Човек се учи, докато е жив!!

От днес води началото си моето безразличие..

Към теб, към нея и към всички, обзети от двуличие..

© Donika Jelkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??