29.01.2011 г., 23:42 ч.

Безразличният 

  Поезия » Любовна
565 0 5

Ти си нейният страшен кошмар.

Ти си нейната болка горчива.

Тя търсеше в тебе любим и другар,

мечтаеше с тебе да бъде щастлива.

 

Мечтата ù беше само мираж,

вълшебство, магия прекрасна,

слънце студено от цветен витраж,

сънувана радост неясна…

 

Стопи се миражът сред студ и тъга.

Вълшебството беше тъй кратко.

Нежният блян е забравен сега.

Сън бе мечтата ù сладка.

 

Сега си нейният страшен кошмар

и нейната болка горчива.

В живота ù няма любим и другар,

празни ронят се дните ù сиви.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??