9.07.2007 г., 13:32 ч.

Безсилен 

  Поезия
527 0 0
Когато разбрах, че те няма,
отказвах да повярвам, че съм сам.
Изгубен в себе си, търсех
теб някъде там.
Падайки немощен в ръцете
ти, не бях толкова силен, колкото
искаха те, бягах от себе си, 
живеейки в теб
.
Безсилен да променя
случващото се в моят свят,
страхувах се от обвиненията,
от омразата, която получих,
бягайки пак.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??