17.02.2012 г., 23:12 ч.

Безсилна 

  Поезия » Друга
628 0 0

Безсилна пред любовните сълзи,

безсилна пред отровните мъгли -

безсилна съм и го признавам,

но кажа ли си: "Не е краят!" - продължавам!

 

Безсилна пред дъжда,

той донася кошмарите в съня

Безсилна пред реалността,

затова в живота ми има и тъга!

 

Безсилна съм! Няма смисъл да го крия,

няма смисъл мечтите си във мрака да обвия.

Безсилна съм, но не се предавам,

кажа ли си: "Не е краят!" - продължавам!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??