Безсилна пред любовните сълзи,
безсилна пред отровните мъгли -
безсилна съм и го признавам,
но кажа ли си: "Не е краят!" - продължавам!
Безсилна пред дъжда,
той донася кошмарите в съня
Безсилна пред реалността,
затова в живота ми има и тъга!
Безсилна съм! Няма смисъл да го крия,
няма смисъл мечтите си във мрака да обвия.
Безсилна съм, но не се предавам,
кажа ли си: "Не е краят!" - продължавам!
© Дарк Стефанова All rights reserved.