22.12.2006 г., 8:27 ч.

-Безсмислен опит- 

  Поезия
658 0 0
-Безсмислен опит-

Опитваш се да ме пронижеш с поглед.
Отдавна думи помежду ни липсват.
И чакаш да ме видиш долу,
препъната, размазана във пропаст.

Опитваш се със думи да убиеш
Отдавна липсващите чувства в мен
И чакаш да се случи нещо,
което да изтрие спомена за мен.

Опитваш се парченцата да сбираш,
парчета от ранената душа
Отдавна вече те са разпилени
И дирите към тях, отдавна заличени...

Опитваш, ала смисъл няма
Да станем пак предишните абсурд, мираж е!
Аз по своя, ти по твоя път,
поели, смело крачим
Загърбвайки и вчерашния, и утрешния страх!

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??