30.04.2008 г., 20:17 ч.

Безсмъртие 

  Поезия » Друга
965 0 1

Погледни към вечерното небе,

остави сърцето да съзре

изкрящите звезди,

красивите нощни очи.

 

Докосни земята мека,

образуваща безкрайната пътека,

минаваща през театъра,

подготвен за играта на живота.

 

Преплувай девствените океани,

хайде, водата тебе кани,

почувствай как душата се слива с морето,

искаше безсмъртие, имаш го вече, ето!

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??