Apr 30, 2008, 8:17 PM

Безсмъртие 

  Poetry » Other
970 0 1

Погледни към вечерното небе,

остави сърцето да съзре

изкрящите звезди,

красивите нощни очи.

 

Докосни земята мека,

образуваща безкрайната пътека,

минаваща през театъра,

подготвен за играта на живота.

 

Преплувай девствените океани,

хайде, водата тебе кани,

почувствай как душата се слива с морето,

искаше безсмъртие, имаш го вече, ето!

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??